Det dâr borde jag vâl inte ha fattat..

Det hânder mig oftare och oftare nu. Det dâr att jag fattar precis vad nâgon sâger. Fast nâr det gâr upp fôr mig att jag har fôrstâtt dâ blir jag lite misstânksam pâ om jag verkligen har uppfattat allt râtt? - Fôr det dâr var vâl ândâ lite fôr komplicerat fôr mig?

"

Kommentarer
Postat av: Åke Svensson

Hej Fanny! Nu har jag läst en del av vad du skrivit i exilen. Roligt att få veta på detaljnivå hur det är att vara fransos. Inte lätt i början, jag kommer ihåg när jag läste på folkhögskola i Tyskland hur jag kämpade för att få ihop orden. Nu är ju tyska ett mycket lättare språk än franska, men ändå. Faktum är att jag guidar på tyska på Huseby - tänk då på att det är 45 år sedan jag var i Tysklnd. Du investerar!
Anders och jag har varit på möte hos kommunen i kväll. En utredare pratade, men det var inte lätt att förstå vad han menade. Vad Anders sade kunde man förstå, men det var inte många som ville.
I kväll har vi fått första snön, fast mest är det frusen snöslask. Klart och månsken. Fint att gå med hundarna runt byn ( jag har Lisas pudel också) och njuta av stillheten.
På min egen planhalva är det inte lika lugnt. Jag har skrivit en bok om Växjö och upptäckte i dag att boken ligger hos bokbindareriet utan att de ansvariga tagit in boken i systemet. Basen visste helt enkelt inte att han hade jobbet, och här går jag och väntar på leverans!
Hälsnsingar Åke

2012-10-25 @ 23:56:43
URL: http://vaxjobok.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0